Putnički blogovi sajta Travellerspoint

Legalizacija

Nedavno je naš divni premijer Ivica Dačić naglas izrekao samoproklamovanu definiciju izdaje i izdajnika, skovanu tako da on ni na koji način, nikada i pod kojim okolnostima, ne može da bude ni optužen za tako nešto. Šta god uradio, kome god i kako god predao državu, narod i naše interese, to nije izdaja ako nije bilo drugog izbora. Ili, barem, ako Albanci nisu hteli da pristanu ni na šta drugo. A ko će o tome da odlučuje? Pa Ivica Dačić, naravno.

Sada smo dobili još jedan lep primer Neronovske vladavine. Ni to što je Ivica Dačić bio u direktnim kontaktima sa ljudima iz "klana Darka Šarića" nema nikakvu važnost. Naš premijer ponovo ima sopstvenu definiciju po kojoj je to nešto sasvim normalno, ljudski i očekivano. Na tome može da mu se zameri i zbog toga da bude optužen za bilo šta samo ukoliko se proceni da je time pružio direktnu podršku svim kriminalcima u državi koja štiti kriminalce. A ko će o tome da odlučuje? Pa Ivica Dačić, naravno.

Konačno, naš divni predsednik Tomislav Nikolić je nedavno izjavio da svakome ko je sarađivao i kontaktirao sa Darkom Šarićem treba da "leti glava". Nešto slično, samo sa zatvorom umesto glave, izjavljivao je i naš divni "vicepremijer" Aleksandar Vučić. A ko će o tome da odlučuje? Pa Ivica Dačić, naravno.

Na kraju ostaje samo pitanje zbog čega su ljudi u Srbiji "trčali" da legalizuju bespravno izgrađene objekte. Pa očigledno je da su oni već legalni.

Živeli!

Poslao/la srdjanIcanic 06.30 Arhivirano u Srbija

Pošalji članak na e-mailFacebookStumbleUpon

Sadržaj

Budi prvi koji će da ostavi komentar za ovaj članak.

Za posetioce koji nisu članovi sajta Travellerspoint više ne postoji mogućnost ostavljanja komentara za ovaj blog. Komentarisanje je još uvek moguće ukoliko se ulogujete ili registrujete.

Unesi svoje podatke za prijavu (login) na Travellerspoint

( Šta je ovo? )

Ukoliko još uvek nisi član Travellerspoint zajednice, možeš da se učlaniš potpuno besplatno.

Postani član sajta Travellerspoint