Putnički blogovi sajta Travellerspoint

Normalno

Već neko vreme vodi se intenzivna kampanja (prema srpskom narodu) kako je jedan od najvažnijih uslova za bilo šta (od igle do lokomotive) "normalizacija odnosa sa Prištinom". Drugim rečima, sa ljudima koji su decenijama terorisali srpski narod, praktično ga proterali sa Kosova i Metohije i potom okupirali to područje uz svesrdnu vojnu i finansijsku pomoć "demokratskih zemalja".

Odmah se rastrčaše svi naši političari i levo i desno, povlače i potežu, da se odnosi "normalizuju" i da Srbija dobije tu istorijsku priliku da joj bude servirano još milion drugih uslova, u trenutku kada bude kasno za bilo kakvo odustajanje. U svemu tome, ja imam jedno pitanje:

Da li je iko iz naše vlade pitao šta se TAČNO smatra "normalnim odnosima"? Stvaranje Velike Albanije na srpskoj teritoriji, dalji progon i pogrom srpskog stanovništva i vazalni odnos prema svakoj zemlji koja poželi moderno roblje?

Živeli!

Poslao/la srdjanIcanic 06.40 Arhivirano u Srbija

Pošalji članak na e-mailFacebookStumbleUpon

Sadržaj

Budi prvi koji će da ostavi komentar za ovaj članak.

Za posetioce koji nisu članovi sajta Travellerspoint više ne postoji mogućnost ostavljanja komentara za ovaj blog. Komentarisanje je još uvek moguće ukoliko se ulogujete ili registrujete.

Unesi svoje podatke za prijavu (login) na Travellerspoint

( Šta je ovo? )

Ukoliko još uvek nisi član Travellerspoint zajednice, možeš da se učlaniš potpuno besplatno.

Postani član sajta Travellerspoint